Aşçılık Programı Öğrencilerimizin Başarısı

 

Antalya Bilim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencilerimiz, 21. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Festivali'nde gösterdikleri üstün performansla bizleri gururlandırdı!

 

Türkiye'nin en büyük gastronomi yarışması ve festivali olarak bilinen, İstanbul Şile’de 18-21 Aralık 2024 tarihlerinde Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu ( TAŞFED) tarafından 49 farklı ülkeden 2000’den yarışmacının katılımıyla 21.si gerçekleştirilen yarışmaya Antalya Bilim Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencilerimiz damga vurdu. Öğrencilerimiz, 6 kategoride; 5 ALTIN Madalya, 1 BRONZ Madalya ve ALTIN KEPÇE ödüllerini kazandı.

 

Bu başarı, öğrencilerimizin yeteneklerini ve özverilerini bir kez daha gözler önüne serdi. Kazanılan ödüller, hem üniversitemizin hem de öğrencilerimizin gastronomi alanındaki yetkinliğini pekiştirmiştir.

 

Öğrencilerimizi bu büyük başarılarından dolayı tebrik ediyor ve gelecekteki yarışmalarda da aynı azim ve kararlılıkla devam etmelerini diliyoruz. Antalya Bilim Üniversitesi olarak, gastronomi alanındaki eğitimimize ve öğrencilerimizin başarılarına her zaman destek vermeye devam edeceğiz.

 

Öğrencilerimizin Yarıştığı Kategoriler ve Ödüller

 

Altın Şef Kategorisi / Altın Madalya

Sergen KOÇAK

 

Ana Yemek Yarışması / Bronz Madalya

Zeynep Bilge YILMAZ

 

Restoran Tatlı Yarışması / Altın Madalya

Kutay TAKAZ

 

Taze Makarna Yarışması / Altın Madalya

Irmak DEMİRTAŞ

 

Dünya Mutfakları Ekip Yarışması / Altın Madalya

Ayşe Nil KAMÇI

Arda Kaan KARATAŞ

Azra Nida UZUNKAYA

Ayhan ZENCİRCİ

 

Modern Türk Mutfağı Ekip Yarışması / Altın Madalya / Altın Kepçe

Devrim Toprak KILIÇ

Yusuf KATLANÇ

Eylül Ekin YORULMAZ

Fatma KAHRAMAN

 

Koordinasyon Ekibi

Dudu Tuana KOÇ

Erdem AYKAÇ